Vrijwilligers gezocht voor ontspanningsmassage

Gezocht:  10 vrijwilligers voor massage

 

Gezocht: 10  veteranen met ptss die het aandurven om zich als proefpersoon aan te melden om drie keer gemasseerd te worden. Het doel is om te kijken of door middel van ontspanningsmassage de klachten die met ptss samenhangen verminderen.

 

De massages zullen, in principe, plaatsvinden in mijn praktijk in Drunen. Wat ik van jou vraag is de tijdsinvestering om de massage te ontvangen en een open, eerlijke, constructieve houding om een behandeling te gaan opzetten waar zoveel mogelijk effect te behalen is, zodat meer veteranen en anderen met ptss hiervan kunnen profiteren.

 

Wie ben ik? Ik ben Els van Wietingen- Rooijmans. Oud officier GNK, afgestudeerd aan de KMA in 1993, Beleid en Management Gezondheidszorg gestudeerd in Rotterdam. Na de geboorte van onze kinderen massageopleidingen gevolgd en sinds 13 jaar een massagepraktijk in Drunen. 

In 2014 de opleiding Massage bij Kanker gedaan en sinds oktober dat jaar  twee dagen per week werkzaam als masseur op de verpleegafdeling oncologie van het Twee Steden Ziekenhuis te Tilburg. Iedere keer opnieuw merk ik dat deze mensen, die veel klachten hebben van spanning, stress, slecht slapen, rouw en natuurlijk de lichamelijke klachten, veel baat hebben bij massage. 

 

Door mijn eigen militaire verleden en een aantal zaken die op mijn pad zijn gekomen loop ik al langer rond met het idee om te gaan kijken of ook veteranen met ptss baat hebben bij een ontspanningsmassage. Vandaar dat ik nu de stoute schoenen maar heb aangetrokken en langs deze weg een beroep doe op jou/ jullie om contact op te nemen en samen met mij op pad te gaan!

 

Groet,

Els

0618807009

Kasteeldreef 35 

5151 RR Drunen